Maestrat Experience és la marca que vol impulsar el consum turístic sostenible  i responsable del Maestrat, a través del guiatge de rutes a peu 👣 per tal de conéixer millor (i estimar) 😍 el territori.

Soc Pau Fabregat Beltran, apassionat del Maestrat, i persona conscient en el coneixement i l’estima cap al nostre territori, la cultura i la identitat. Activista cultural, des de fa anys formo part del col·lectiu Maestrat Viu, i soc guia de mitja muntanya i guia oficial de turisme amb formació en turisme cultural i experiència en desenvolupament local. 

Fruit d’una col·laboració des de Maestrat Viu, vaig contribuir fa anys a dotar de contingut la publicació de la revista Descobrir sobre el Maestrat, amb un monogràfic ampli. En eixe número de la revista va quedar patent tot el potencial que tenim per a seduir. Conec el meu país, la geografia, les muntanyes, i conec la seua gent. 

Conec molt bé el meu territori, i sé del seu atractiu per a enamorar i sorprendre. Si a mi m’enamora, segur que també t’enamorarà a tu! 😍 Deixa’t portar! 😉

Abrir chat
Fem un whatsapp?