Anem de ruta...

per les Setenes del Maestrat

REF 7 Maestrat
€0,00
En estoc
1
Detalls del producte

La Setena de Cervera. Recorrerem per etapes el paisatge de les terres baixes del Maestrat, un paisatge eminentment agrari i mediterrani marcat per les garroferes de més a prop del litoral passant per les oliveres mil·lenàries, ametlers, i carrasques a mesura que guanyem un poc d’altura. Un territori marcat per la presència imponent del castell de Cervera i la monumentalitat de la vila de Sant Mateu. Cada poble guarda pels seus carrers i carrerons racons on sembla que s’ha aturat el temps, i que ens proporcionaran records inesborrables per sempre. La Setena de Cervera espera que la descobriu, vos sorprendrà!

DADES TÈCNIQUES (aproximades, en m)

RECORREGUT 83.000
DESNIVELL + (acumulat) 1.529
DESNIVELL – (acumulat) 1.529

La Setena de les Coves potser és el recorregut més desconegut de tots els que enllacen les Setenes del Maestrat. Territori ubicat geogràficament al centre del Maestrat, i delimitat per serralades que marquen ja l’ascens en l’altura. Un territori marcat per la presència constant del ser humà des de temps prehistòrics, amb les pintures rupestres de la Valltorta, patrimoni cultural de la humanitat. Els romans també van deixar empremta del seu pas per la Via Augusta, i del qual encara a dia d’avui en podem visitar jaciments. Abastarem altures fins als 950 metres, que ens permetran ja gaudir de bones vistes panoràmiques del nostre país. Un recorregut fascinant!

DADES TÈCNIQUES (aproximades, en m)

RECORREGUT 80.000
DESNIVELL + (acumulat) 1.710
DESNIVELL – (acumulat) 1.710

La Setena de Culla és la Setena del Maestrat més coneguda, gràcies a la nombrosa documentació històrica afortunadament encara conservada a l’Arxiu de Culla. Un territori de forts contrastos amb altures des dels 300 als 1200 m. Des dels ametlers del Pla d’Albocàsser i Atzeneta a les carrasques i als pins (negre i roig) la varietat de paisatges ens marcarà al llarg de tot el recorregut. El riu Montlleó mesurarà el nostre estat físic en la sempre exigent ascensió al Boi. Les highlands del Maestrat són un tresor només apte per a aventureres i aventurers!

DADES TÈCNIQUES (aproximades, en m)

RECORREGUT 95.000
DESNIVELL + (acumulat) 3.209
DESNIVELL – (acumulat) 3.209

PREU

1 dia 50 euros
2 dies 100 euros
3 dies 150 euros
4 dies 200 euros
5 dies 250 euros
6 dies 300 euros
7 dies 350 euros

Material obligatori

  • Bota de muntanya de canya mitjana
  • Roba d’abric i jaqueta per la pluja
  • Menjar
  • Aigua, frontal.

Material recomanat

  • Bastons de trekking
  • Protecció solar (crema solar, ulleres de sol, gorra)

Preu (inclou i no inclou)

Inclou organització, guiatge, assegurança d’accidents i RC, gestió sostenible, IVA. Regal del mapa excursionista del Maestrat. No inclou el transport de persones fins el punt d’inici de l’eixida, ni l’allotjament. El transport d’equipatge, si és necessari, incrementa el preu en total 30 €/dia per a tot el grup. El preu a convindre pot variar per a grups.

MÉS INFORMACIÓ TELEFONEU-ME O WHATSAPP AL 676817898.

Desa aquest producte per després

 

Abrir chat
Fem un whatsapp?