Un altre turisme és possible. Convençuts d’esta afirmació, emprenem este projecte que vol posicionar turísticament el Maestrat com una destinació sostenible i responsable. Apostem per la qualitat i el producte local. Som en un entorn natural extremadament fràgil, profundament mediterrani, per això cal una especial sensibilitat per a poder disfrutar plenament dels seus paisatges i així tindre una experiència inoblidable. Si vosaltres sou així, persones conscients, sensibles, respectuoses, de les que no volen deixar empremta per on passen, sou benvingudes, este és el vostre lloc al món!

El Maestrat i la nostra gent vos esperem amb els braços oberts!

ELS NOSTRES VALORS

El Maestrat. Som un territori amb un patrimoni natural i cultural de primer nivell declarat patrimoni de la humanitat per la UNESCO: l’art rupestre llevantí (1998), la tècnica constructiva de la pedra en sec (2018) i les Falles (2016). Tenim els parcs naturals de Penyagolosa i la serra d’Irta. Som territori de muntanya i castells.

L’autenticitat. Un altre model de turisme és possible. Apostem per un model que respecte la nostra llengua, la cultura, les tradicions i el patrimoni, perquè és la nostra manera de ser i de veure el món, i és com volem projectar-nos internacionalment. Som un poble culte i profundament mediterrani, som acollidors i oberts al fet cultural i lingüístic.

La sostenibilitat. Només amb sostenibilitat podem assegurar la supervivència d’un entorn tan natural i fràgil per explorar com és el Maestrat. Apostem pel turisme sostenible i responsable, respectuós i sensible cap a tot allò que ens és propi i ens definix com a poble. Treballem conjuntament amb altres negocis que compartixen els nostres valors: producte de proximitat i ecològic, productors locals, sabors de la terra al plat.

Abrir chat
Fem un whatsapp?